Bildalätt

Att få hjälp med professionella bolagstjänster ska varken behöva vara dyrt eller kännas krångligt! Hos Bildalätt kan du alltid förvänta dig personlig service av kunnig personal oavsett om du behöver ett lagerbolag, en bolagsändring eller hjälp med en snabbavveckling. Vi erbjuder bolagstjänster till några av Sveriges absolut lägsta priser helt utan dolda avgifter, allt ingår!

Bildalätt är en del av redovisningskoncernen Contrado Redovisning. Flera av oss här på Bildalätt är auktoriserade redovisningskonsulter med lång erfarenhet av att hjälpa företag med allt från bolagsbildning till färdigt bokslut och årsredovisning. Du kan därför alltid känna dig trygg när du köper ett lagerbolag eller en snabbavveckling av oss.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att tillhandahålla bolagstjänster så snabbt, enkelt och kostnadseffektivt som möjligt. Vi vill vara din självklara partner oavsett om du behöver ett lagerbolag, en snabbavveckling eller hjälp med att ändra i bolag.

Redovisningskonsult, revisor eller advokat?

Använder du ofta lagerbolag i din verksamhet? Då har vi ett mycket intressant erbjudande till dig. Med vårt återförsäljarprogram kan vi erbjuda dig lagerbolag till ett av Sveriges absolut lägsta pris. Du gör snabbt och enkelt dina beställningar i vårat webbaserade formulär varpå vi garanterar leverans av ditt lagerbolag inom 2h. Merparten av de lagerbolag vi säljer förmedlas via samarbetspartners såsom redovisnings – och revisionsbyråer.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vårt återförsäljarprogram.

info@bildalatt.se.

060-66 14 07

 

 

 

 

snabbtenkeltsakertkvalitetservice