Office Online startades 2003 och är en lokal redovisningsbyrå i Kalmar. Företaget som ägs och drivs av Ulf Larsson och Ronny Lindquist har idag 6 stycken anställda. Sedan 2011 har Office Online använt sig av Bilda Lätt som leverantör av lagerbolag och snabbavvecklingar. 

OfficeOnline-052

 Ulf Larsson, delägare.

 

Vad arbetar ni med?

Vi är en renodlad redovisningsbyrå som tillhandahåller helhetslösningar inom ekonomisk administration. Vi hjälper kunder med allt ifrån löpande bokföring till konsultationer och  skatterådgivning. Vi erbjuder även outsourcing av ekonomichef.

Ni säger att ni har ett piller mot räknevärk. Stämmer det?

Ja det stämmer. För företagare med räknevärk har vi piller som lindrar och kunskap som botar. Kom förbi så bjuder vi dig på en ask!

Vad skiljer er från andra redovisningsbyråer?

Vi kan vara med hela vägen. Oavsett i vilket skede företaget är i har vi resurser att hjälpa till. Från nystart till färdig årsredovisning och bokslutsrapport.

Varför väljer ni att anlita Bilda Lätt som er leverantör av bolagstjänster?

Hos Bilda Lätt får vi alltid personlig service av kunnig personal. Och eftersom att flera av dem är auktoriserade redovisningskonsulter så har de god insikt i vår typ av verksamhet. Detta kombinerat med deras låga pris och korta handläggningstid gör dem till ett självklart val då vi behöver ett lagerbolag eller snabbavveckling!

Hur fungerar sammarbetet med Bilda Lätt?

Det fungerar jättebra! Det går snabbt och smidigt att beställa på deras hemsida och de är alltid enkla att få tag på.

För att komma till Office Online: Klicka här

snabbtenkeltsakertkvalitetservice