Avveckla aktiebolaget före den 31/8

blå knapp, flygande ljusblå pappersark, avveckla-aktiebolag

Avveckla aktiebolaget. Utan att lägga ner, tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avveckla innan bokslutsdatumet 31/8 2017

Vill du avveckla ett aktiebolag? Är du ägare till ett bolag med bokslutsdatum 31/8 2017, som du vill avveckla? Fortfarande finns det tid kvar.

Vi kan fortfarande förvärva aktiebolag för snabbavveckling ända fram till räkenskapsårets sista dag. Du behöver då varken upprätta årsredovisning eller inkomstdeklaration för bolaget.

Låt oss hjälpa dig!

Med vår snabbavvecklingstjänst får du inte bara pengarna direkt, utan även ett snabbt och smärtfritt avslut. Det enda du behöver göra är att fylla i vårt korta formulär så återkommer vi med en offert på bolaget. Du får tid åt annat samtidigt som du får bra betalt för affären.

Snabbt, smidigt & säkert!

 

Snabbavveckling – Ordning och reda från början till slut!

1. Offertförfrågan

Efter att vi mottagit din offertförfrågan för snabbavveckling återkommer vi inom kort med en offert.

2. Avtal

Vi kommer överens om en tillträdesdag. Avtal skickas till dig samt en specifikation över vilka övriga handlingar vi kan komma att behöva innan förvärvet kan genomföras.

3. Tillträdesdagen

På tillträdesdagen betalar vi köpeskillingen till dig. Efter köpet håller vi en extra bolagsstämma där nytt namn antas samt att styrelse och revisor byts ut. Därefter upprättar vi en skalbolagsdeklaration. Om skatteverket begär detta så lämnar vi även en bankgaranti som säkerhet för bolagets eventuella skatteskulder. Nu inleds avvecklingen!

4. Vi sköter resten

Vi sköter nu hela avvecklingsprocessen. Du blir fortlöpande informerad om läget och är därmed hela tiden uppdaterad och kan ställa eventuella frågor i god tid.

-Genom att låta oss snabbavveckla ditt bolag får du alltså pengarna direkt samtidigt som du slipper fortsatta kostnader för bokföring, bokslut och eventuell revision.

Om du låter oss snabbavveckla bolaget åt dig sköter vi allt arbete kring detta.

Vill du ha en offert för just ditt bolag? Fyll i vårat enkla webbformulär så återkommer vi med en offert inom kort!

Behöver du hjälp med bokföringen, kontakta Contrado

 

snabbtenkeltsakertkvalitetservice