Aktiebolag fortsatt den populäraste bolagsformen

Antalet nyregistrerade aktiebolag ökade i december med över 20 procent, och så har det sett ut under större delen av 2014. Aktiebolagen ökade totalt sett med 7,5 procent under 2014 och är den klart populäraste företagsformen.

Det finns klara fördelar att bedriva sin verksamhet i ett aktiebolag kontra enskild firma. I en enskild firma är du som privatperson ansvarig för alla skulder som uppstår, i ett aktiebolag förlorar du normalt bara ditt satsade aktiekapital om bolaget skulle gå i konkurs. De administrativa kostnaderna har blivit mindre efter att revisionsplikten avskaffades och 3:12 reglerna har gjorts än mer gynnsamma vilket möjliggör större lågbeskattat utdelningsutrymme!

Omkring hälften av alla aktiebolag som startas i Sverige är lagerbolag. Anledningen att så många väljer lagerbolag beror på att det är ett snabbt, tryggt och enkelt alternativ för att starta ett aktiebolag.

Vi tillhandahåller färdiga lagerbolag för omgående leverans. Våra lagerbolag är stiftade med 50.000 kr i aktiekapital och med 500 stycken aktier. Efter att du fyllt i vårt enkla beställningsformulär sköter vi resten – hantering av ändringsanmälan och eventuella förfrågningar från Bolagsverket.

För mer info se: http://www.bildalatt.se/sa-gar-det-till/

snabbtenkeltsakertkvalitetservice